Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka a wielkość

Ädrianovskyy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ostatnio mam straszny problem dlatego że zaczalem sie interesowac csgo na powaznie.

powoli sobie gralem wbilem tego LEM'a ale na tym poziomie wiekszosc graczy juz ma profesjonalny sprzet i lata praktyki.

a ja mam taki problem dlatego ze mam mala podkladke. i dzisiaj chcialem sobie podjechac do sklepu wieczorkiem i kupic.

i tutaj dla was pytanie czy wielkosc 21x25 cm podkladki wystarczy mi ? [ grubosci ma 0.2 cm ] jest to Steelseries QcK

@Edit dodam ze gram na 800 dpi

w grze 1,5 sensivity.

Myszka - a4tech x7

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

no niestety nie mam tyle miejsca zeby se jebnac podkladke na piec metrow.

Jeżeli uważasz, że te 21x25 cm Ci wystarcza a wiesz, że większa podkładka nie wchodzi w grę to zakup tą, która będzie pasowała pod twoje biurko.

Opublikowano

jak na moje lepiej kupić sobie większą, część podkładki możesz zawsze pod monitor wsunąć, jakoś na pewno się zmieści, osobiście polecam razer goliathus speed control

Opublikowano

Nie wystarczy Ci. Ja mam Goliathusa Large i 400DPI i 2.1 sensa i jest w sam raz.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Mam QCK+, i praktycznie takie same ustawienia, tylko sens mniejszy i używam mniej więcej połowe podkładki, tak więc 21x25 ci powinno wystarczyć, ale polecam jednak kupić większą.

Play to have fun, not to win.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...